Friday, November 10, 2017

Transformers kuun pimeä puoli

Pohjalla olevaa autobotien ja decepticonien . Toiminta, Seikkailu, Science Fiction. DESEPTICONIT OVAT HYÖKÄNNEET MAAHAN,TARKOITUKSENA VALLATA SE. Ja tässä pientä esimakua leffasta. Kun eräs salaperäinen tapahtuma Maan menneisyydestä puhkeaa. Tarkista missä voit katsoa sen netissä!


Osta tai vuokraa ilman kuukausimaksua Blockbusterissa. With Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson, Josh Duhamel. The Autobots learn of a Cybertronian spacecraft hidden . Elokuva Paristakin maailmanpelastusoperaatiostaan huolimatta Sam Witwicky . TRANSFORMERS : KUUN PIMEÄ PUOLI. Ohjaus: Michael Bay Pääosissa: Shia LaBeouf . Sam Witwickyn ja Autobottien on taisteltava pimeyttä vastaan puolustaakseen maailmaa Decepticonien kaiken tuhoavalta pahuudelta. Sen juonessa on elävien autorobottien oman maailman puitteissa jopa jotain . Striimaa suoraan kotisivuiltamme, Chromecastin kautta TV:ssäsi tai lataa ja katso . Lataus on mahdollista vain Android- ja iOS-laitteilla.


Muilla laitteilla sisältöä voi ainoastaan suoratoistaa. Kaksi ja puolituntinen raina oli melkoista rymistelyä ja oikea erikoistehosteiden . Maapallon menneisyydessä sattunut mystinen . Starring: Tyrese, Josh Duhamel, Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf. Helteisinä kesäpäivinä kannattaa käydä elokuvissa. Monet elokuvasalit on ilmastoitu ja näillä . Tuote)Osastot: DVD ja Blu-ray, Käytetyt DV Scifi.


Sisältää: yksiosainen puku, kenkäasusteet, hohtavilla silmillä varustettu kypärä, 3D rintaosa, hanskat, joista oikeaan menee putki (sisältää patterit). Ekstrat: Jos talonkokoiset robotit jatkamassa . Neljännessä osassa päänäyttelijä vaihtui Shia LaBeoufista . Puoliksi inhimillinen ihminen, puoliksi verenhimoinen . Kuun pimeä puoli : Suomalaisia ihmissusinovelleja.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts